Стартує Форум «Найкращі соціальні проекти України-2015»

 

З 11 лютого 2015 року у рамках Форуму «Найкращі соціальні проекти України – 2015» розпочинається збір та реєстрація соціальних проектів для участі у Всеукраїнському Конкурсі «Найкращі соціальні проекти України – 2015», ініційованого ГО «Центр соціального лідерства» (яка є частиною Групи соціального бізнесу О2)

Інформація про зареєстровані соціальні проекти та «Народне голосування» за них розпочнеться на оновленій он-лайн Платформі www.forum.o2.ua з 10 березня 2015 року. 

«Цьогорічний Форум – це перша спроба в Україні зібрати базу соціальних ініціатив для вивчення, тиражування, аналізу та пошуку індикаторів подальшого розвитку. Ми запланували дві хвилі оцінки соціальних проектів: народну та експертну, тому відзнака «Найкращий соціальний проект України» - це визнання та довіра від суспільства та експертного партнерського середовища України та світу» - зазначила Октябрина Лісовська, Голова ГО «Центр соціального лідерства», засновник Форуму «Найкращі соціальні проекти України» 

У Конкурсі будуть представлені реалізовані організаціями різних форм власності соціальні проекти, направлені на вирішення гострих соціальних проблем за напрямами:

• Навчання, виховання, освіта та розвиток дітей та молоді;

• Здоров’я та благополуччя в суспільстві;

• Охорона навколишнього середовища та сталий розвиток;

• Підтримка науки і культури;

• Соціальне підприємництво;

• Підтримка та розвиток громадської діяльності;

• Корпоративна соціальна відповідальність;

• Благодійність.

Кожен бажаючий зможе віддати свій голос за проект, який, на його думку, найкраще вирішує ту чи іншу соціальну проблему. Для цього достатньо буде авторизуватись на Платформі через соціальну мережу Facebook. 

Серед 30 проектів, які наберуть найбільшу кількість голосів під час «Народного голосування, Конкурсною комісією обиратимуться фіналісти та головні переможці.

Трьох головних переможців буде оголошено під час Форуму «Найкращі соціальні проекти України-2015», орієнтовно запланованого на 11 листопада 2015 року. Переможці отримають Грошові гранти на розвиток соціальних ініціатив 

 

Більше про Форум «Найкращі соціальні проекти України» та умови участі у Конкурсі на сайті: www.forum.o2.ua.